Kırıkkale Haber
HV
28 MART Perşembe 15:25

Alman Gazeteci Erdoğan’a Hak Verdi

Alman gazeteci Raphael Geiger, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avrupa'nın terör örgütü PKK'ya karşı olan tutumunun samimi olmadığı konusundaki açıklamalarının haklı olduğunu söyledi.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 10-04-2023 21:48
Alman Gazeteci Erdoğan’a Hak Verdi

Bir dönem İstanbul'da görev yapan Alman gazeteci Raphael Geiger, Süddeutsche Zeitung isimli haber sitesine konuştu. Geiger, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avrupa’nın PKK’ya yaklaşımı hakkındaki açıklamalarında haklı olduğunu belirtti.

"AVRUPA PKK'YI ROMANTİKLEŞTİRİYOR"

Gazeteci Bedrettin Bölükbaşı'nın Süddeutsche Zeitung isimli siteden aktardığı habere göre; Geiger, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Avrupa konusundaki açıklamalarının haklı olduğunu vurgulayıp, "Avrupa’da birçok kişi, feminist idealler peşinde olan PKK’yı romantikleştiriyor. PKK, reşit olmayan çocukları Türk ordusuna karşı kullanmayı sorun olarak görmüyor." ifadelerini kullandı.

Avrupa'da kolaylıkla PKK sempatizanlığı yapıldığını vurgulayan Alman gazeteci, "PKK temsilcileri, PKK’nın Avrupa’da da terör örgütü sayılmasına rağmen İsveç’te istedikleri gibi gezebiliyorlar. Türkler için bu anlaşılmaz bir şey" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN UYARMIŞTI: BESLEDİĞİNİZ O YILAN HER AN SİZİ DE SOKABİLİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütlerine destek veren Avrupa ülkelerini bu sözlerle uyarmıştı:

"Buradan bir kez daha terör örgütlerine doğrudan veya dolaylı kucak açan destek veren ülkelere sesleniyorum. Koynunuzda yılan besliyorsunuz. Beslediğiniz o yılan her an sizi de sokabilir."

AdminAdmin

YORUMLAR