Kırıkkale Haber
HV
19 MART Salı 13:57

Mehmet Fatih Işık, Şehre kupa kazandıracağız

Sakarya Büyükşehir hentbol takımı teknik ekibi ve sporcular öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

SPOR
Giriş Tarihi : 02-12-2022 13:00   Güncelleme : 02-12-2022 13:00
Mehmet Fatih Işık, Şehre kupa kazandıracağız

Hentbola dair her şeyin konuşulduğu etkinliğe Baş Antrenör Mehmet Fatih Işık ve Burçin Albayrak’ın yanı sıra oyunculardan Dusan Medic, Oğulcan Güney, Doğukan Karatay, Kadir Vedat Herseklioğlu, Ramazan Döne katıldı.

Antrenör Mehmet Fatih Işık, “İnşallah Sakarya’da önemli başarıları elde edeceğiz ve buraya bir kupa kazandıracağız. Hedeflerimiz çok büyük. Sizlerin de bize vereceği destek bu konuda çok önemli” dedi.

Programda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Baş Antrenör Mehmet Fatih Işık, “Sakarya, hentbol konusunda kendisini çok fazla geliştirdi. Oynadığımız maçlarda önemli rakiplerimizi yenerek ligde üst sıralarda kendimize yer edindik. Takımımız her galibiyetin ardından daha çok moral depoluyor bu da bizim gelecek maçta kazanma hırsımıza katkı sağlıyor. Hafta sonu ligde önemli bir maça çıkacağız. Takımımızın arkasında sizlerin de desteğini görmekten memnun oluruz” dedi.

Işık, “Sporcularımızın disiplinli olmaları ve karakteristik özellikleri bizlerin bu takımı oluşturmasında çok etkisi oldu. Oyuncularımız; kendini her koşuldu geliştirmiş, yeteneklerini en üst düzeye çıkarmak adına çaba göstermiş ve bizlere bunu kanıtlayarak buralara gelmişlerdir. Her bir oyuncumuzu sizlerin nezdinde tebrik ediyorum. İnşallah Sakarya’da önemli başarıları elde edeceğiz ve buraya bir kupa kazandıracağız. Hedeflerimiz çok büyük. Sizlerin de bize vereceği destek bu konuda çok önemli. Ben takımım adına sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin

YORUMLAR