Kırıkkale Haber
HV
19 MART Salı 12:52

GENÇLİK MERKEZİNDEN MUHTEŞEM GECE

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sakarya Gençlik Merkezi Güzel Sanatlar ve Kişisel Gelişim Atölyesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu Tiyatro ve Müzik şöleninde gençler gönüllerinde eğlendiler.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 04-11-2022 21:05   Güncelleme : 04-11-2022 21:05
GENÇLİK MERKEZİNDEN MUHTEŞEM GECE

 

Sakarya Yurt Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen Biz Bize Moral akşamları etkinlikleri kapsamında ki şölene Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü,Gençlik Liderleri, Gönüllü Gençler ve yurt personelleri katıldı.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç öğrencilere sürpriz yaparak şiir okudu ve hikaye anlattı. Güzel Sanatlar ve Kişisel Gelişim Atölyesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro ve müzik şöleninde öğrenciler doyasıya eğlenerek geceden mutlu ayrıldılar.

Gecenin sonunda konuşma yapan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç “ İlk defa düzenlenmiş olan bu programa ben yüz üzerinden yüzbir verdim bu tür programlarımıza salonumuz yetmiyor bundan sonraki programlarımız büyük salonlarda yapmayı planlıyoruz.Bu tür aktivite ve eğlencelerimiz devam edecek emeği geçen Sakarya Gençlik Merkezi Müdürümüze,Gençlik Liderlerimize,Gönüllü Gençlerimize Güzel Sanatlar ve Kişisel Gelişim Atölyesi öğrencileri ve hocalarımıza yurt yönetim personellerimizden güvenlik personellerimize ve tüm yurt çalışanlarımıza kadar tüm emek verenlere teşekkürü bir borç biliyor herkese teşekkür ve şükranlarımızı sunuyorum açıklamalarını yaptı.”

AdminAdmin

YORUMLAR