Kırıkkale Haber
HV
19 MART Salı 08:11

Bilgi Yarışmasında TÜRKİYE ŞAMPİYONU SAKARYA

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından “Kültür ve Sanat Yarışmaları” adı altında Türkiye geneli düzenlenen “Gençler Arası Bilgi Yarışması” finali Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımları ile Ankara’da gerçekleşti.

SPOR
Giriş Tarihi : 02-12-2022 13:04   Güncelleme : 02-12-2022 13:04
Bilgi Yarışmasında TÜRKİYE ŞAMPİYONU SAKARYA

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezleri adına Üniversite kategorisinde daha önce Sakarya 1. si ve sonrasında Marmara 1. si olarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan ve Sakarya’yı temsil eden Saadet Başaran,Arife Aktaş ve Esra Şahin Türkiye Finalinde şampiyonluklarını ilan ettiler.

7 Bölge birincilerinin yarıştığı Türkiye Finaline Gençlik ve Spor Bakanı Sn Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’da katılarak yarışmayı yakından takip etti.

 

Bakan Kasapoğlu “Gençler Arası Bilgi Yarışması'nın Türkiye finalinde gençlerimiz en iyisi olmak için yarıştı. Kazanan bilgi oldu, okuyan, öğrenen gençlik oldu.” Açıklamalarını yaptı.

 

Şampiyonlara ödülleri Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu tarafından taktim edildi.

 

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç konu hakkında yaptığı açıklamada Sakaryamız adına gurur verici bu başarı hikayesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken şu ifadelere yer verdi.

“Gençlik ve Spor Bakanlığımızca gençlerimizin geleneksel sanatımıza sahip çıkan, okuyan düşünen, araştıran ve uygulayan bireyler olarak yetişmesi amacıyla "Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları" başlığı altında düzenlenen Bilgi yarışmalarında gençlerimizi hazırlayan ve emeği geçen Gençlik Merkezleri Müdürlerimize, Gençlik Liderlerimize, Gönüllü gençlerimize ve diğer tüm personellerimize teşekkür ediyoruz. Tabi bu başarının mimarı olan gençlerimizi de ayrı ayrı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR