Kırıkkale Haber
HV
19 MART Salı 12:37

Başkan Özen’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-12-2022 12:58   Güncelleme : 02-12-2022 12:58
Başkan Özen’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Başkan Özen mesajında şu ifadelere yer verdi; 

“Bütün engellerin sevgi, saygı, empati ve dayanışmayla aşılacağına inanıyorum. Unutulmamalı ki; bu dünya sadece sağlıklı bireylerin yaşadığı bir dünya değildir. Bu sebeple başta yaşadığımız şehirlerde tüm engellerin ortadan kaldırılması için hala büyük çabalar sarf edilmesi gerekmektedir.

Biz Sapanca Belediyesi, olarak kendi sorumluluk alanımızda engelli dernek ve topluluklarımızla birlikte hareket ederek tüm bu engelleri birlikte kaldırmak için büyük çaba gösteriyoruz. Engelli insanlarımızın hayata katılımı konusunda yapılan çalışmalar, engelli kardeşlerimize karşı hassasiyetimizin bir göstergesidir. Bunu sadece görevimiz olduğu için değil, insana düşen bir sorumluluk olduğunu için de yapıyoruz. Ancak, bu çabaların ve çözümlerin sürdürülebilir ve kullanılabilir olması için tüm vatandaşlarımızın anlayış ve desteği de önemlidir. Engelsiz bir şehirde, engelsiz bir hayat sürdürmenin tüm bireylerin hakkı olduğunu ve bunun için hep birlikte mücadele etmenin gerekliliğini düşünüyorum. Yaşama sevinci ile hayata tutunan, azimle mücadele eden tüm engelli kardeşlerimizi sevgiyle, saygıyla kucaklıyorum.

3 Aralık Dünya Engelliler Günlerini en kalbi duygularımla kutluyor, bu özel günün engelli kardeşlerimize yönelik hassasiyet ve duyarlılığı arttırmasını diliyorum” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR