Kırıkkale Haber
HV
19 MART Salı 07:38

Armağan Çağlayan'dan haber

Armağan Çağlayan geçtiğimiz haftalarda kansere yakalandığını duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise sağlık durumuyla alakalı gözyaşlarına boğularak açıklama yapmıştı. Armağan Çağlayan, şimdi ise son durumu hakkında sevenlerine Instagram sayfası üzerinden bilgi verdi.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 28-11-2022 17:32   Güncelleme : 28-11-2022 17:32
Armağan Çağlayan'dan  haber

Armağan Çağlayan geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili sevenlerini endişelendiren haberi paylaştı.

Ekranların başarılı televizyon yapımcısı Çağlayan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kansere yakalandığını duyurmuştu.

Armağan Çağlayan, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Armağan Çağlayan sosyal medyadan sağlık durumuyla ilgili paylaşım yaptı. Çağlayan şunları söyledi: "Selamlar …

Cuma günü lenflerime yürüyüp yürümediğinin tespit edilmesi için lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollandı. Şükür, lenflerim temiz. Lenflerime yürümemiş.

Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek.

Ameliyattan sonra görüşmek üzere …Herkese her şey için çok teşekkürler… sevgiler …"

AdminAdmin

YORUMLAR