Kırıkkale Haber
HV
28 MART Perşembe 17:26

Aliağa ve Menemen’den mesaj yağmuru

’İzmir’de Cumhur İttifakı’nda olan belediyeler, CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin pek çok hizmetten mahrum bırakmasına rağmen başarılı işler ortaya koyuyor. Belediye Başkanlarımız, önlerine çıkarılan engelleri tanımıyor, halka hizmette kusura yer vermiyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 08-12-2022 21:15   Güncelleme : 08-12-2022 21:15
Aliağa ve Menemen’den mesaj yağmuru

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli:

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa ve Menemen İlçe Yönetim Kurulu toplantılarına katıldı. Teşkilat çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantılarda önemli mesajlar veren Başkan Sürekli; ‘’İzmir’de Cumhur İttifakı’nda olan belediyeler, CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin pek çok hizmetten mahrum bırakmasına rağmen başarılı işler ortaya koyuyor. Belediye Başkanlarımız, önlerine çıkarılan engelleri tanımıyor, halka hizmette kusura yer vermiyor. Onların yarattığı rüzgârla kuzeyde, arada kalan Foça ve Dikili ilçelerimizi de alacağız. 2023’te ülkemizin geleceğini yeniden güvence altına alıp, 2024’te İzmir’in yerel hizmet zafiyetine son verecek, yaralarına merhem olacağız.” diye konuştu.

İcraatçı, sözünün eri seçilmişlerin başarısı

Aliağa İlçe Yönetim Kurulu toplantısına Belediye Başkanı Serkan Acar ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Cumhur İttifakı’nın Aliağa’da başarılı çalışmalar yürüttüğüne dikkat çeken Başkan Sürekli; “Serkan Başkan, Aliağa’da ilk döneminden itibaren CHP’li yerel idare anlayışının habis yaklaşımıyla mücadele ediyor. Buna rağmen kendi kaynak ve gücünü yaratarak üretiyor. İşte köprülü kavşak örneği. 236 Milyon TL’lik bütçesiyle ilçemizin hizmetine sunulmuş, önemli bir eser. Bunu ancak; Cumhur İttifakı’nın icraatçı, sözünün eri seçilmişleri yapabilir. Çok uzağa gitmeyin. Kınık meselâ. Düne kadar kıyıda köşede, unutulmuş bir ilçeyken, bugün bizim idaremizde ve adından söz ettiren bir konumda. Bergama… Orada da halkla yakalanmış muhteşem bir sinerji var. 3,5 yıla sığdırılan onlarca eser var. Onlar ne yapıyor? Bu ilçelerimize eşit biçimde hizmet götürmeleri gerekirken, Millet Bahçesi’nin yapılmasına taş koyuyorlar. Halbuki önce kendi belediyelerine bakmalılar. CHP’nin idaresindeki ilçeler hizmetten yoksun, sorunlarla cebelleşiyor. Tam bir çıkmazdalar. Gidiyoruz, dinliyoruz; buralarda yaşayan hemşerilerimiz gerçekten şikâyetçi, mutsuz.”

Yüz yüze iletişim, yanıltmıyor…

Sahadaki tablonun, son yapılan araştırmalarla örtüştüğünü belirten Sürekli, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı; “Genel Merkezimizin son açıkladığı ankete göre, bugün itibariyle Cumhur İttifakımız yüzde 52-53 bandında. Sahada karşılaştığımız tablo da bu değerleri işaret ediyor. Birebir yaşıyor, görüyoruz. Yüz yüze iletişim, kolay kolay yanıltmıyor. En kötü günlerimizde de alandaydık. Milletimizden, birlikte yol yürüyeceklerimizden korkacak değiliz. O zamanlar da dahi, pek çok vatandaşımızın umudu bizden yanaydı. Halkımızın güveni, zorlu süreçlere rağmen verdiğimiz mücadelenin arkasında. Yeni müjdelerimiz ve taahhütlerimiz yolda. İnanıyoruz ki, 2023’te o büyük hendeği atlayacak, dev adımlarla Türkiye Yüzyılı’nı öreceğiz.”

Cumhur İttifakı’nın menfaate dayanmayan, icraata, hakka, milletin refahı, devletin bekasına dayanan bir birliktelik olduğunu vurgulayan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Bugüne kadar hiç fire vermeden, acizlik göstermeden, çatışmadan Türkiye’nin geleceği, milletimizin huzur ve esenliği için uyumla çalıştık. Pandemiyle başlayan bu sıkıntılı zamanları aşarken de birlikte mücadele ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, sarsılmaz kararlılığında kısa sürede somut olumlu sonuçlar almaya başladık. Cumhurbaşkanımız; yeni ve kritik hiçbir soruna mahal vermeden, olağanüstü bir gayretle tüm krizleri başarıyla yönetti. 2001’de söylediği ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sözü, bugün de geçerlidir. Artık dünyada da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.’’ ifadelerini kullandı.

Menemen, bir kere yüzünü bize döndü

Aliağa’daki programının ardından Menemen’e geçen Başkan Sürekli, burada İlçe Teşkilatı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Menemen’in AK hizmetle buluşmasıyla birlikte bambaşka bir hareketlilik kazandığını söyleyen Başkan Sürekli, “Bunu hem belediye hizmetlerinde hem de teşkilat çalışmalarında görüyoruz. Cumhurbaşkanımızı bu ilçemizde ağırladığımızda da gördük. Menemen, yılların köhnemiş, paslanmış hizmet anlayışına sırtını döndü. Yüzünü de gerçekçi, şeffaf ve üreten belediyeciliğe, bize döndü. Yani su aktı ve Menemenli hemşerilerimizin hayrına yolunu buldu. Teşkilatımız ise, AK Ailemizi büyütmede zirvede bir gayret içinde. Meclis üyelerimiz de ona keza. İlçenin bağrından çıkmış, yine ilçesi için çalışan arkadaşlarımız. Menemen bir kere yüzünü bize döndü, bir daha çevirmez. Çünkü, değer gördü. Biz yorulanlardan, bıkanlardan hiç olmadık. Şimdiden sonra çok daha büyük bir efora ihtiyacımız var. Ve tüm kadrolarımız bunu ortaya koyabilecek güçte. Önümüzdeki 6 ayı har açıdan doğru değerlendirmeliyiz. İlk üyesi ile son üyesinin yan yana alana çıktığı bir partinin başarısız olması imkânsız. Tüm birikim ve enerjimizle her gün vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz.” diye konuştu.

 

AdminAdmin

YORUMLAR